Elso nap

2009.07.01. 18:35

Sziasztok!!!

Hàt ma sikeràlt ideulnom egy kicsit, de 1. no magyar èkezet 2. fel van cserèlve itt az y ès z meg mèg sok minden màs. Remèlem làtni az esetleges èkezeteket.

Amùgy èpp a strandra tartottunk, de gondoltuk megnèzzuk hol is van ez az egyetem, nem volt konnyu megtalàlni ès ha màr itt vagyunk, gèpezunk egy kicsit. De aztàn tèlleg furdès. :)

Tegnapi nap elèg borzalmas volt, tekintve a koràn kelèst ès a 7 òra reptèren dekkolàst. A repulès maga jò volt, foleg a Malèven, mer Briginek hàla elèg jò szolgàltatàsokat kaptunk. Az elso osztàlzon utaztunk, kaptunk kajàt ès a pilòtàkkal is beszèlgethettunk. De a terminàlon borzalmas volt vàrakozni. Foleg, hogy mint kèsobb kiderult meg gondoltuk, mehettunk volna a kora dèlutàni gèppel is, ahogy màsok tettèk. ... Utàna meg vàrtuk, hogy kocsival elvigyenek minket az apartmanunkhoz, de ossze-vissza kellett kocsibol ki, kocsiba be rohangàlni ès szèpen vègigmentunk a vàroson, hogy utàna utoljàra a sajàt helyunkre megyunk. Addigra màr elèggè hisztisek voltunk. Utàna lecuccoltunk ès èjszaka elmentunk kajàlni egy helyre ami kint volt a fenèbe, de legalàbb jò volt.

Jah igen, az apartman. Nincs rossz helyen, kozel egyetemhez van kozelben bolt is de azèrt tengerhez nincs annyira kozel, csak kilàtàs van. De az jò. A vàros amùgy tipikus olasz, kicsit puttò, de baràtsàgos. Az apartman viszonylag nagy, van terasza az tok jò ès 2 szobàbol is nyilik, az a hàlò. Van egy nagyobb meg egy kisebb, termèszetesen a fiùk befoglaltàk a nagyobbat... ùgyh nàlunk nagy a kupi mer nincs hely kipakolni ès ki kellett raknunk egy asztalt ès egy kisebbet berakni meg àtrendezni. Meg takaritani... Aztàn van egy nagyobb szoba az a nappali ètkezo konyha. Kicsit sotet, de elèg jò. A furdoszoba vicces. Kicsi de legalàbb van ablak, de a budi egy "emelvènyen" van ès egy bidèn kell àtesni, hogy odaèrjunk. és sehol egy szekrèny vagy fogas... DE megoldjuk, mint minden màst. :) Van fènymàsolò gèpunk is, de szerintem nem lehet hasznàlni a sok piszkos romos szekrènz mellett ami a hosszù folyosòn talàlhatò. Tehàt jò, hogy van csak bepakolni nem fogok az is hòtziher.

(szòljatok, ha unjàtok :D) Tomi szobatàrsa Balàzs meg èrtelmes jòfej gyerek, nincs vele semmi kulonosebb baj, nem az az egy helyben ulos ès egyedul is hajlandò elmàszkàlni. Egyelore ennyit tok ròla.

A mai nap viccesen kezdodott, ha azt vesszuk, hogy kettokor mentunk aludni, mer lecsapott az àram. Az kellemes volt. és jòghideg vizben furodtunk, mer nem vettuk èszre hogy nekunk kell a bojlert bedugni. Amùgy most meg nem mukszik. De legalàbb csòtàny nincs. Szal az ember azt hinnè sokàig aludtam, de nem, mer meleg volt ès màr reggel olyan hangzavar volt kint, hogy azt hittem megolok vkit. Aztàn a reggel azzal folytatòdott, hogy kaja utàn nèztunk, hogy legyen m,it enni reggelire, ami vègul dèlben lett kb elfogyasztva. Beshoppingoltunk minden fèlèt, ma csinàltunk tèsztàt. Meg bent doglottunk mer nagyon meleg van, bàr Tomi szerint nem. De legalàbb kellemes szello vagyon. Hmm.. mit irjak mèg. Holnap lesz a teszt, ès igen tanultunk rà. Vmennyit. Aztàn nemtom tobbiek meddig baszakodnak mèg, de fèl7 van ès kène strandolni. :D

Holnap is jelentkezem szerintem. és Ferivel ma vagyunk 10 hònaposak, irtam neki smst ès baszik vàlaszolni. :( Nah mind1, remèlem otthon minden ok. Nem kell miattunk aggodni, szerintem ki fogjuk birni ezt az egy hònapot. Csak tegnap nem tunt igy. Nah puszi mindenkinek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://misomy.blog.hu/api/trackback/id/tr311220547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyád19 2009.07.01. 20:31:53

Jó sokat írtál. Hogyan tudtatok volna korábbi géppel menni? Ha tudsz küldj képeket is.Azért a ruhákat pakold ki, mert bebüdösödnek, főleg, ha nagy a pára.
Érezzétek jól magatokat.

Édes drága testvér nővéred 2009.07.02. 11:44:42

Grat,a fekete betű a fekete háttéren jól látszik

Aino. 2009.07.02. 15:25:13

CSILLA ne írj a fekete háttérbe fekete betűvel legközelebb mert száz évig tartott rájönni h mi van.. na mindegy. hát örvendek h megvagytok de azért hazajöhetnétek már. majd siessetek.

Lyyli 2009.07.02. 20:56:47

Én el tudtam olvasni. Nyenye. :D Örülök, hogy minden oks veled, de tényleg haza jöhetnétek már! Majd még kanyarítok neked egy privát levelet is, de megvárom, hogy összegyűljenek a megosztandó infók. :]
Feri meg tuti a hittantáborban vedel. :DD Fürödj helyettem is a cápákkal!! ;] Puszi!!

anyád19 2009.07.03. 18:46:32

Ügyes vagy, hogy sikerült c1-be kerülnöd, az haladó (advanced) szint, a fölött már csak a very advanced van, ami a felsőfok. Szerintem ősszel így simán mehetsz az emeltszintű érettségire. A tenger azon a részen nem lesz melegebb 23 foknál a hideg tengeri áramlatok miatt, de a melegban jól fog esni. A sütőnél alul kell lenni egy kicsi csőnek, ha kinyitod, amin a gáz jön, ha megnyomjátok, vagy tekeritek a sütőnek megfelelő gombot, és azt is gyufával kell meggyujtani. Ősiben is ilyen volt régen. A bojler szerelőtől meg lehet kérdezni.Itt is meleg van, de minden nap esik az eső és nagy a pára. Holnap visszük a tekiket Csepelre a munkatársamhoz, jó dolguk lesz, kerti tavat is akarnak csinálni nekik és valószínüleg enni is egyenletesebben kapnak majd.Az emailjeidet is meg szoktad nézni? Mi a címed, ha igen? Akkor oda írok inkább. A Tomi gépét nem sikerült beröffenteni? Nem tudunk beszélni, vagy nincs net az apartmanban?
Puszi
süti beállítások módosítása