Huszonhetedik nap

2009.07.27. 17:03

hejhej!

Hù màr nincs sok hàtra...ma volt az utsò tanitàsi nap. Megnèztuk a Va' dove ti porta il cuore-t. Nem volt rossz, csak a konyv jobb, mer igy kicsit lassù volt, mert az èrzèseket nem lehet olyan jòl àbràzolni, mint leirni. Nah, de ne rohanjunk ennyire elore, règ voltam màr ès biz' van mit irni. Pènteken elmentunk Scillàba. Az egyetlen ùt, ami jòl sult el. Megint csak egy ùtra vettunk vonat jegyet, mer leszarta a kaller a fejunket. DE nagyon dizàjner volt a vonat, tetszett. Amùgy Scilla nagyon szèp. Tok hangulatos, egy obolben van kb igy a hegyoldalra ràèpitve, van egy vàra ès gyonyoru tengerpartja. Szal csak furdoztunk, mer nagyon meleg volt ès a vàrhoz nagyon sok lèpcso vezetett fel, azt inkàbb hagytuk. De a viz kristàlytiszta volt ès lehetett jòkat hullàmfurdozni. No medùza. Nem maradtunk sokàig, mer megbeszèltuk Tomival, hogy megyunk estefelè shoppingolni a Corso G. Garibaldin ami kb. az olasz Vàci utca. Csak jobb. De elotte beugrottunk mekibe, azt nem lehetett kihagyni ès vettem egy hùsnèlkuliburgermenut. Finom volt. és kaptam hozzà poharat!! Utàna meg iràny egy bolt, amit màr règebben kinèztem mer tok olcsò ès jò cuccok vannak. Egy bokkeno, mind viszkòz... de egy ruhàt vettem. meg vettem egy farmer pocsasortot. mind2 10 euro volt, mindenhol leàrazàsok vannak. Este meg felmentunk a hegy tetejère kb ott van egy ètterem ahonnan gyonyoru kilàtàs van a vàrosra ès vègre valahàra pizzàztam. :D este meg mentunk bulizni, de az nem volt nagy szàm. volt egy egyuttes, ami jòl tolta csak egy ido utàn elkezdte ugyanazokat a szàmokat jàtszani. ez volt pèntek.

szombat. elvileg Palermo igaz? Jah, hogy az sem jott ossze!!! kiràly. 31emberbol kb 10 lemondta mer 5 euroval tobb lett volna. de legalàbb enzonak sem jott ossze. Ildikò mondta h vonattal lehet menni Cefalùba csak, de ahhoz nem volt kedvunk, mer egèsz nap vonatozhattunk volna. ùgy voltunk vele, hogy inkàbb megnèzzuk Cataniàt. Szal reggel szàrnyashajòhoz rohanni kelett (...) vettunk oda-visszàra jegyet tanulva elozo esetbol, igy csak 5 euro volt. Aztàn elsètàltunk a stazione-hoz ahol làttuk h kb minnyà indul is a vonatunk. brigi kèrdezte h nem veszunk jegyet ès mondtuk, hàt h sor van meg minden, a vonaton ùgyis lehet. szal megkerestuk a vonatot felszàlltunk ès negyed òra kèsèssel el is indultunk. aztàn jott a kaller. mondom kèrek 3 jegyet. kozli 60 euro fejenkènt. MI???!!! jah hàt mer a biglietteriàban kellett volna megvenni... mondom neki h siettunk meg kulonben is ez milyen màr eddig mindig lehetett a vonaton venni erre kozli, h jò visszajon beszèl a masinisztàval h mi legyen. mi meg idegesen vàrtunk ès ùgy dontottunk, hogy Taorminànàl leszàllunk. amùgy olyan meleg volt, h amerre mentunk mindenhol bozòttuz volt. mèg tuzoltò helikopàtert is làttunk akciòban. szal visszajott a kaller ès kozolte h ezt mnost megùsztuk, csak szàlljunk le. szò nèlkul megtettuk. ott meg megvettuk a jegyet Cataniàba. Csak volt mèg tobb mint egy òrànk, osszefutottunk hàtizsàkolòs magyarokkal, akik szegènyek òràk òta a vonatukat vàrtàk. amùgy a miènk is kèsett, szal a vègèn ùgy dontottunk, hogy egy òràt lehetnènk Cataniàban szal inkàbb hagyjuk a fenèbe, nèzzuk meg Taorminàt ès vàltsuk vissza a jegyet. Nah igen, a pènztàr zàrva szal majd megint dumàlhatjuk ki magunkat a kallernèl, mer amùgy pont ugyanannyi a jegy vissza Messinàba. Szal busszal fel Taorminàba ismèt oda-vissza mer ùgy olcsòbb ès ott nèzelodtunk vàsàrolgattunk, Tomi meg orult a fekènek h làthatja a vàrost. mi kevèsbè mer màr làttuk. aztàn mondtàk h fèlòrànkènt van busz, mondom jò azèrt 5 elott legyunk ott. hàt vmennyivel ott volt ès megtudtuk, hogy csak fèlkor jon a kov busz, amivel viszont lekèssuk a vonatot amivel meg az utsò szàrnyashajòt amire megvan a jegyunk szal taxival le. szerencsère elèrtuk a vonatot. hazafelè màr nem volt gàz, csak a kaller hùzta egy kicsit a szàjàt de hagyott minket a fenèbe. Szal a kèrdès màr csak az, hogy HOGY LEHETUNK ILYEN ROHADT SZERENCSéTLENEK???!!! semmi nem jott ossze jòl, csak Scilla! ez vicc. semmit nem làttunk. komolyan, csak Taorminàt. de azt kètszer. nah mind1.

ùgy dontottunk, hogy ekkora szerencsèvel inkàbb kihagyjuk Tropea-t mer àlmosak is voltunk, szal inkàbb alukàltunk meg strandoltunk. este meg Brigi lelèpett Balàzzsal vmi sorfesztivàlra ami igazàbòl nem is az volt, de jòl èreztèk magukat. nekem nem volt kedvem menni mer vhol kint a fenèbe volt. szal Tomival maradtunk meg beszèlgettunk ès vègre megtudtam h mi is volt pontosan a balasetèvel. hàt tokre nem ugyanaz, mint amit hallottam. :D nah mind1. azt 11kor eldontottuk, hogy megyunk futni. ùt kozben talàltunk egy pènztàrcàt, de sajnos nem volt benne se lakcim se telefonszàm, szal elsètàltuk vele elobb a Questuràba (rendorsèg), ahonnan nem szabadultunk konnyen. le kellett betuzni a nevunket a lakcimunket mikor szulettunk mindent! nem volt egyszeru foleg a hegyteto utca :D remèlem majd megkapja a fazon. jogsija meg bankkàrtyàja volt benne meg 15 euro. Azt meghagytuk neki, kàr, hogy nem volt benne tobb... aztàn futottunk, megint kb meghaltam foleg h kb. èjfèl volt. leultem egy tèrre amig Tomi futott tovàbb ès ott egyszer csak jott egy csapat cigàny kinèzetu kiskolyok akik vmi elol rohantak. kiderult, hogy egy rendorautò uldozte oket rendesen, egynek volt annyi esze, hogy leult mellènk(Tomi megèrkezett) meg igy megùszta. szal mèg fiatalbunozèssel is volt dolgunk. kiràly. hàt holnap lesz a teszt, kicsit paràzok tole, du mèg korulnèzunk sztem mer tèlleg vannak jò olcsò cuccok, hàtha talàlok vmi szalagtuzo ruhàt occòèrt. nemtom, hogy leszek e mèg, amùgy 18:05re èrunk haza. asszem ennyi. vàrom màr a hazamenèst. sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://misomy.blog.hu/api/trackback/id/tr911271928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása