Hatodik nap

2009.07.06. 14:41

Hejjhò!

Hàt jò nagy lèptèkkel haladok. :) KUrva meleg van, folyik ròlam a viz. :S Annyira nem tetszès ez, de amùgy van szèl mindig ès este a teraszon elkèl a pulòver. Nah, hol kezdjem vagy folytassam? Amùgy remèlem tisztàban vagy vele Ami, hogy a surànyi marci pocshaj van itt ès èpp itt àll ès gèpet keres, de szivta mer fel kell iratkozni. Ugy kellett innen kipaterolni az hombereket. Akkor orulok, hogy szerencsètlen Jackot vègre tisztessèggel eltemettèk ès a gàrdàt se siratom. Azt viszont sajnàlom, hogy Gaboval igy alakult. :( Azèrt ugye nem vesztetek ossze ès marad a baràtsàg? Szabadifurdo project h àll? és Feri igenis haragszom, mert nem hiszem el, hogy az egèsz hittantàborba ne lett volna egy ember aki kolcsonadta volna a mobiljàt egy sms erejèig... Vagy csak annyit "imàdkoztatok" h ez eszedbe se jutott?

Amùgy pènteken jott a szerelo, hogy a bojlert szerelje meg, de sikerult megàllapitania, amit eddig is tudtunk, hogy nem azzal van a baj. Ha legalàbb vette volna vki a fàradsàgot, hogy megkèrdezze pontosan mi is a baj... Szòval maradt a hideg viz, szar volt benne hajat mosni bàr ràjottem, hogy du mèg kellemesen is eshet a hideg viz. Csak 5 fokkal lenne melegebb... Elvileg màra màr lesz rendes àramunk, mer sejtettuk, hogy azzal van a baj, hogy meg van tiltva, hogy nagyobb fogyasztàsù gèp uzelemjen. JUhè ezt sikerult màsoknak is kitalàlniuk, szal csak egy szerzodèst kell elintèzni. Aztàn majd hajat szàritani ès mosni is lehet.

Szombaton vègre lenèztunk a partra van ott egy jò kis hely, kevèsbè jò zene, de elviselheto. Vizbe is bemerèszkedtunk annak ellenère, hogy mondtàk, hogy a hullàmok miatt lehetnek medùzàk. Hàt kèrtem a tengert, ne ultàltassa meg velem a medùzàkat erre ott ucsorgok a vizben ( mer egy kis uszàstòl màr kifàradtam :S ) ès csak megcsipte a seggemet egy kurva medùza???!! Mèg làttam is a dogot. Szal most nincs kedvem annyira vizbe menni, elvette a dolog egy kicsiot a kedvem. De napozgattunk, èn semmit nem barnultam meg hamar meg is untam szal csak egy sziklàn ucsorogtem ès nèztem a gyonyoru vizet meg ràkokat meg tovàbbi medùzàkat. Aztàn du felmentunk ès csinàltunk kajàt.  Petrezselymes rizs volt csirkèvel ès barna màrtàssal jo izletesre sikeredett. Sajnos ezek tobbnyire csak egynapi kajàk ès ma is jòl bevàsàroltunk szal a kozeljovobe jobban oda kell figyelnunk :S Balàzs gyerek meg miòta megèrkeztunk nem mosogatott se semmi. Nem nagyon veszi ki rèszèt a dologbòl szal vele lesz egy kis elszàmolni valò, mer enni eszi a kajànkat ès ez igy sztem nem okès, de lehet, hogy csak mi vagyunk a hulyèk. Tegnap is levittuk a szemetet meg kipucoltam a furdot, meg csinàltunk jò kis ràntottàt szal elhatàroztuk, hogy beszèlni fogunk vele. Egy kis jàtèkot csinàltunk ebbol. :) Pòkereztunk ès az volt a tèt, hogy ki mondja meg neki ès hogyan ès mit. Szal ha emeltuk a tètet az az volt, hogy pl mondani kell egy kurva anyàdat vagy hogy segget vakarva kell elmondani. Szal viccesre sikeredett, csak az a baj hogy èn vesztettem szal majd nekem kell eloadni. :D Video lesz... :D Amùgy Gilmore Girlst nèztunk mèg mer Tomi nagy fan ès hozott. Filmezunk is nèhe eddig megnèztuk a Shop Stop 2-t, Idiocracy-t meg Twilight (itt ejtsd: tvilàjt) -ot monnyuk azt a reptèren kezdtuk el.

A 7vège csùcspontja a szombat esti buli volt, no meg a dèlig alvàs. Ezek a strand szeru valamik, amùgy inkàbb szòrakozò helykènt funkcionàlnak ès ott ahol du voltunk, oda hivtak meg minket estère bulizni. Szal mentunk. Vicces volt mer nem talàltuk a fòszert aki bevitt volna minket, szal a keritès mentèn orditoztam, hogy vki magyar??? Szerencsère volt szal bejutottunk. :D Kicsit furcsa a rendszer mer kell venni elvileg 12 euroèrt pia meg kilèpo kàrtyàt szal fizetni kell azèrt h kijussunk. :D Mi nekunk csak 5 euoro volt de azt nem èrtem, hogy aki 12-t fizet az is csak egy piàt kap? MEr akartam kèrni egy Feri Favorit Koktèlt meg egy tecquila sourt azt kèrdezte a csajt melyiket kèrem azt mondtam hàt mind2-t erre egybe ontotte... Nembaj jò volt. :D és itt nem spòrolnak àm a piàval, adnak rendesen. Aztàn lementunk tàncikàlni szal vègul is jò volt nagyon. amùgy kb miòta itt vagyunk sose megyin èjfèl elott aludni, de olyan hamar eltelik a nap, csak nèzunk h màr este 9 van. és a kukàsautò mindig akkor jon amikor aludni akarunk...

Amùgy elèggè fostunk ma suliba jonni, mer tom, hogy bàr a C1be akarok lenni de nagyon szivàs az egèsz mer kb szart se tok. Ezt mèg megkoszonom Claudiànak. De szerencsère nem kellett beszèlnem, vagy nem mert ràm fèrne. Olvastunk meg olyan feladatokat csinàltunk ami szovegèrtèssel meg szòkincsbovitèssel foglalkoz szal az alap koncepciò nem rossz. Màsodik òràn filmeztunk, vicces a film cime: Lezioni di Cioccolata. Nèha a csaj leàllitotta azt szavakat meg sztorit magyaràzott szal du tanulàs meg magolàs. Hù nemtom mit irjak mèg sztem, majd holnap is jovok, 7vègèn nincs net kiv ha TOminak sikerult vmit inèznie. Nah cupika mindenkinek hiànyoztok, de oszintèn szòlva baromi jòl elvagyunk itt. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://misomy.blog.hu/api/trackback/id/tr51229854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyád19 2009.07.06. 17:53:44

Édes lányom, örülök, hogy jól érzed magad, de úgy látom egy kicsit rövid lesz a takaró a hónap végére.Nem lenne jó, ha a kirándulásokon kellene spórolnod.Napi 10 euróból ki kell jönnöd és ebben már mindennek benne kell lenni.Vittél végül is kártyát, ha megszorulsz?
A meduza csípésre meg a Mónika módszere a legjobb (Jó barátok). Nem volt jelentkező?
A sütőt be tudjátok már gyújtani?
Tegnap elvittük a teknősöket. Nagyon el lesznek kényeztetve.Sétáltatják őket és nappal egy kis kádban vannak a kertben.
Puszi.

Lyyli 2009.07.06. 19:15:44

Örülök, hogy ennyire hiányzunk. :DD
Hát, Gaboval barátság... Állandóan veszekszünk minden témán, és kurva idegesítő, hogy ennyire különbözik a világnézetünk...:/
A szabadifürdő projekt még folyamatban, de holnap du. terveztem felhívni őket, mert akkor jövök haza munkából korán.
Képzeld, találtam egy csajt (Viki)és mindig vele dolgozom, bár most elutazik 3 napra, szal először leszek egyedül holnap. :D De voltunk pár napja a Kígyóban, és 19 lett + 4 hajó (amiből egy saját hajó volt:). Kezd belendülni az ipar, egyre több ember van. Ma a Liszt Ferenc téren voltunk (tudod, ami ott a csokizónál van, a sok étteremmel) és 1ig bírtuk ki, mert mindketten hót fáradtak voltunk Manson után, és 1ig csináltunk ÜLVE 2900 Ft-ot. XD Jó kis meló. :D Na, de holnap rákapcsolok.
Jó, hogy ennyit buliztok, de tulajdonképp tanultok is? :P Mert kb. arról írsz a legkevesebbet. :DD
Na puszi, majd írj!! :]

...Kati... 2009.07.07. 10:53:59

SziaCsillaaa! gondoltam tiszteletemet teszem itten, ha nem bánod :D szal én szólok, unom :P (gagyi poén, épp ezért kellett beleraknom) amúgy nem unom, mert örülök annak, h valamelyikőnk ilyen szép helyen tengeti a mindennapjait ennyi kalanddal megfűszerezve. Olvasás közben eszembejutott, amikor Abádszalókon a gyerekek nem hagytak minket aludni reggel:D csak ezt most a nagy meleg váltja fel...Vigyázz a Nappal!:S 50 faktoros napkrém minimum!:D Képzeld hittanra járok...Utojára veled voltam hittanon, de az is már 4ezer éve volt. Azért mert Kamilla felkért, h legyek a 2.macigyereknek a keresztanyja és ahhoz az kell, h elsőáldozzak, szal ezt most kénytelen voltam nyélbe ütni Misivel, mert ő meg a Barninak lesz a keresztapja. Rolanddal meg folyamatosan alakul a dolog. Hogy is mondjam..."egerészünk":D Ja és ha legközelebb medúzát látsz, csípjél neki vissza! na folyt.köv. puszi :)
süti beállítások módosítása