Sziasztok!

VAN MELEG VIZ!!!!!

vagyis àram. pedig màr kezdtem hozzàszokni. szal majd lehet mosni.

Orulok Kati, hogy vègre te is csatlakoztàl a kommentelok korèbe. Amùgy most màr laptopon is lehet majd netezni csak majd ki kell csovelnunk vhova (mer fenn a hegyen lehet hogy nincs sot valszeg nincs wifi) szal majd msnezni is lehet bàr abba nem bizom mer valszeg nem sok idot tolthetek majd ott. Amugy meg 4 fele fogok sztem idejàrni netezni ès akkor is lehet msnezni. Màr ha akartok. Lili te meg csak igy tovàbb!! Dolgozd be magad szèpen lassan. :) Aztàn majd mehetunk egyutt a jò helyekre. :P aztàn majd mehet a: wanna sightseeing tour??

A pènzzel igyekszunk spòrolni de kiràndulàs miatt nem kell aggòdni mer jòl benèztuk Brigivel a dolgokat. Azèrt Tomi se segitett... Szal a lènyeg h lemaradtunk az Etna-Siracusàròl, igen grat magunknak, nem kell cseszegetni igy is elèg szarul èrzem magam. Vagyis èrezzuk magunkat. Monnyuk ma tudtuk meg h lehet jelentkezni ès amùgy setalàltuk Ildikòt Tomi meg nem irt fel minket holott tudta h menni akarunk. De lehet hogy csak èn vagyok olyan h megnèzem amùgy a tobbiek feliratkoztak mer ha nem felirom oket. Meg amùgy is rohantunk haza mer 1. a fene akar a suliban dekkolni 2. rohanni kellett haza h mèg fèl2 elott el tudjunk menni a boltba venni tejet a tejbegrizhez (lusta olaszoknak muszàj ilyen hulye nyitvatartàs) mer a Tomi holott 100 mondtam neki nem volt hajlando elmenni tegnap. Mellesleg a 2 karton vizet is nekunk kellett cipelni a Brigivel mer a fiùk nem voltak hajlandok idoben elkèszulni meg segiteni- Ez van, magunkra vagyunk utalva ès egyesek meg nem igazàn hajlandòak segiteni. Szal ez van, mi magyarok nem megyunk a magyar szervezèsu programra mer az idegenek betoltottèk. Bàr ki tudja lehet h szerencsèsek leszunk.

Amùgy ez pont jòkor jott mer amùgy is kurva szar a hangulatom, legszivesebben hazamennèk ès ebbe a hulye oskolàba se akarok menni mer kb. csak egy hatalmas nagy gyokèrnek èrzem magam aki egèsz òràn kussba ul ès nèz ki a fejèbol. Legalàbb befejeztuk a filmet az tetszett. Utàna azzal kapcsolatba volt beszèlgetès dehàt meg se szòlaltam nem mintha tudtam volna meg amùgy is egyszer szòlaltam meg se vett èszre senki. A màsoduik òra jobb volt, a tok jòfej tanàrral voltunk, birom. Nyelvtanoztunk egy picit mùltidoket ismèteltuk àt meg szavakat nèztunk az azèrt jobban ment. Hàl istennek nem kell konyvet venni de annyi lapot kapunk... ràadàsul egy lapon van olyan h egy kis feladat miatt fènymàsoltàk. kicsit pazarlàs. Igazàbòl pont a beszèdet kène gyakorolnom ès ugy èrzem pont azt nem teszem, mer pròbàlnak beszèltetni nem arròl van szò de pl ilyenek h magyaròàzd el mit jelent a szò. Tom mit jelent, de h a fenèbe mondjam el??? Megint ott tartunk, hogy a mèlyvizbe lettem dobva ès olyanokrol kell beszèlnem ami mèg nem megy. HIànyzik az a mit csinàltàl tegnap hogy vagy mit szeretsz csinàlni etc konnyu kis szarok mer azt begyakorlom azt jobb lesz. Hajjaj.. andiamo di male in peggio.

Amùgy a suto nem mukszik, majd kapunk vmi elektromos suto melegito cuccot v mit. Ki tudja mikor, de egyelore elvagyunk anèlkul is. Amùgy rohadt szàraz a borom itt, mindig ki van szàradva, ennyit a babapopsiròl. Amùgy kipakolni is kipakoltam a ruhàimat, szal megvan a rendszer nagyjàbol. Elvagyunk mint a befott csak bàrcsak nèha egyesek tobbet segitenènek... Nemtom mit irjak mèg, sztem nagyjàbòl megvolt minden. Amùgy irjàtok meg eddig melyik betuszin kombo jott be a legjobban. Ha van mèg vmi azt majd holnap megirom. Nem szaporitom tovàbb a szòt, remèlhetoleg Feri is hazagyun minnyà a melòbòl. csak h jò pàràsztos legyen. nah udvozlègy mària kegyelemmel teljes. Ha màr vkinek elsoàldoznia kell. :) Szurkolok!!! Nehogy ùgy jàrj mint Bendi, ès poènbòl Isten helyett Sàtànt mondj egy imàban. Papok nem azok a jò humorù emberek. Foleg ilyenben nem. :D NAh tèlleg pà.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://misomy.blog.hu/api/trackback/id/tr901232248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyád19 2009.07.07. 18:55:02

Nem tudom, hogy vannak a színek,de az itthoni gépen mindig színes a háttér, de a benti gépemen a mai és az első napi leveled fekete volt. Biztos vmi beállítás, ami minden gépen más. Nagyon sajnálnám, ha nem jutnál fel az Etnára, próbáljatok telefonálni az Ildikónak és kilobbizni, hogy Ti is mehessetek.. A fiúk meg nagyon szemetek,ne szolgáljátok ki őket. Ha nem segítenek, ne közösködjetek velük, mindenki vegye meg a vizét és főzzön magéának, ha tud.
A csoprtban, ha nem érzed jól magad, inkább kérd át magad a B2-be. Az a lényeg, hogy tanuljál minél többet és ha ez egy másik csoportban jobban megy, akkor abban.Amúgy hol akartok netezni? El kell vhová menni? Vagy van a lakásban?
Puszi

Édes drága testvér nővéred 2009.07.07. 20:15:08

Hát a pénz kérdés nekem is gázos lesz itten, fizetést még nem kaptam, de a lakbért meg közbe fizetni kéne... az a Ł95+rezsi/hét nem kevés:S
Nekünk meg mikrónk v mopunk nics, hát ez is csodás háztartás, kosz meg annál több, hiába takaritok fel magam előtt és után is, egyedül nem bírom mikor 5en lakunk itt. Nah mind1.
Élvezd a meleget, itt nincs sok:) Már elegem van az angol nyelvből, a 7végén érkezett elvileg 2 magyar is, bár egyik Dundeeba, na majd meglátjuk:)
süti beállítások módosítása