Sziasztok!

Most nem tervezek sokat irni, nincs is mirol csak hàt lehet, hogy az elkovetkezendo napokban nem leszek. Holnaptòl lesz az a hàrom nap àllitòlag, amikor leàll a vàros termèszetes klimàja ami annyit tesz: 45fok, no lègmozgàs. Szal lehet hogy nem sok kedvunk lesz kimozdulni, csoda ha suliba elràncigàljuk magunkat. Csuklòizomlàzam lesz a legyezèstol. Amùgy màr most is rohadàs van. Nah mind1.

Ma a suliban befejeztuk a filmet amit tegnap elkeztunk, jò volt, ez is tetszett. Cime: Se devo essere sincera. Utàna beszèltunk a filmrol meg ilyenek, beszèltem vmennyit. Màsik òràn meg magnòztunk de abbòl nem èrtettem semmit. Utàna hazamentunk ès csinàltunk zacskòs krumplipurèt, hàt csodàlatos volt, de legalàbb nem tèszta. Brigi folyton azt akar zabàlni. én is el tudnèk enni egy hònapig belole, de ha nem muszàj inkàbb nem. Aztàn osszegyujtottuk a feketèket, ès kèt adag gyult ossze. Most legalàbb normàlis volt a mosògèp. Este meg tervezunk lemenni bulizni. Màr tegnap este is azt csinàltuk volna, de csak besoroztunk, Tomival vitatkoztunk egy tèmàn, utàna nèztunk egy Gilmore Girlst ès bepunnyadtunk. :D De ma àllitolag 70es 80as èvek zenèje lesz, arra le akarunk nèzni. Azèrt is aludtam egy kicsit du, sajnos nem eleget. Nem tudom mikor fogom kialudni magam, valszeg majd kov napokban, ha a meleg engedi. Asszem ennyi, tèlleg semmi èrdekes nem tortènik. Jah annyi, hogy most hazafelè is òràkat fogunk dekkolni a reptèren?? Mer tok jò, hogy a Balàzs màr fèl dèlben otthon lesz... Mi meg ott fogunk megint sz**ni... Nem hoztyuk el a papirt, hogy hogy mikor indulunk, lègyszi irja màr meg vki. Koszi!! Nah sziasztok.

A bejegyzés trackback címe:

https://misomy.blog.hu/api/trackback/id/tr931246231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyád19 2009.07.14. 19:56:42

A repülőjegyet elvitted, csak a Róma-Bp változott az is korábbrq került, de a Brigi papája csak tudja, hogy mikor repültök. Sőt Te írd meg, hogy mikorra menjünk érted. Amúgy itt is 35 fok van, rohadás.
Puszi

Aino. 2009.07.15. 15:14:09

hát még jó h nem mentem el, így is e "mérsékelt" övezetben is szétolvadok. mindenesetre 30-án jöttök haza ha jól tudom és akkor a visszatérősparti meg 31-én legyen, és ne Ördögoromon. ez a kívánságotok ha jól tudom. de ha van még valami csak szólj. meg Pirkk is, bár ő már jelezte h mekis koronákat akar.XD
süti beállítások módosítása